CONTROL DE LA DISTANȚĂ

Una din deciziile importante pe care le vei lua în viață este controlul de la distanță al locuinței voastre. Printr-o interfață intuitivă, de pe telefon, tabletă sau laptop, ai toate informațiile dorite, oriunde ai fi!

CONTROL DE LA DISTANȚĂ

Setează termostatul, pornește muzica, închide jaluzelele, stabilește lumina potrivită. Toate, printr-un sistem integrat, creierul casei voastre! Gata cu timpul irosit setând manual dispozitive amplasate în fiecare încăpere din casa sau biroul vostru!

Integrarea functionalităților multiple înseamnă mai mult decât controlul fiecăreia prin aplicația ei, ea presupune că acestea comunică între ele. Astfel, în diferite scenarii în acord cu nevoile tale, luminile se vor stinge în toată casa odată cu închiderea termostatului sau vei putea da acces în casă oricui și în lipsa ta, după verificarea prin camerele de supraveghere.

Verifică oricând și de oriunde ai fi imaginile camerelor de supraveghere și poți savura, în liniște, zilele de vacanță. Vei fi anunțat și dacă senzorii de gaz, fum sau incendiu au detectat o problemă.

Ai o prezentare importantă de făcut clienților tăi? Printr-un singur buton, dă start prezentării, redu intensitatea luminii și coboară jaluzele!

Abonează-mă la newsletter

Promelek XXI va utiliza informațiile pe care le furnizați prin acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă transmite periodic noutăți, informări și alte comunicări de interes. Vă rugăm să bifați căsuța de mai jos dacă doriți să primiți informările prin e-mail.Testează soluțiile de casă inteligentă în Showroomul nostru

Cere o programare