DESPRE NOI

LifeEvolution

Celor pasionați de tehnologie și inovație, celor ingenioși, curioși, perfecționiști, deschizătorilor de drumuri, tuturor vă spunem bun venit acasă!

Oferind soluții de automatizare performante și ușor de utilizat, în spații rezidențiale sau comerciale, LifeEvolution este promisiunea noastră pentru o evo-viață.

Beneficii

Soluțiile inteligente de automatizare a casei sau a spațiilor comerciale, împreună cu echipamentele premium, garantează un sistem integrat, personalizat, intuitiv, performant în mod constant și longeviv, permițând dezvoltări ulterioare. În plus, oferă avantajul unei interfețe securizate, la care au acces doar persoanele autorizate.

Dacă optimizarea consumului de energie este o prioritate, tehnologiile smart au ca beneficii suplimentare amprenta energetică redusă, amortizarea rapidă a investitiței și creșterea valorii proprietății.

 

Echipa

Pe lângă expertiza câștigată în proiecte de automatizare complexe, rezidențiale sau comerciale, entuziasmul echipei noastre vă va inspira pasiunea pentru tehnologia smart și beneficiile ei.  

Proiectarea, personalizarea soluției, facilitarea relației cu ceilalți specialiști implicați în proiect, suportul tehnic virtual sau la fața locului, toate vă fac viața mai ușoară.

Showroom

Showroom-ul LifeEvolution din Cluj-Napoca reprezintă unul din punctele de prezentare a soluțiilor de automatizare a casei oferite de Promelek XXI în România. Acesta beneficiază de experiența internațională a showroom-urilor LifeEvolution din San Sebastian și Pamplona, Spania, cele două fiind de referință pentru soluții de automatizare a unei clădiri rezidențiale.

Z

Amprenta globală

LifeEvolution e unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte Promelek XXI, companie cu peste 22 de ani experiență în piața națională de instalații electrice.

În 2011, compania a devenit parte din grupul Elektra Spania, un jucător important în industria globală a echipamentelor electrice. Showroomul LifeEvolution capitalizează experiența showroom-urilor LifeEvolution din San Sebastian și Pamplona (Spania).

 

 

Parteneri LifeEvolution

Soluțiile de automatizare smart home și smart buildings pe care le oferim sunt dezvoltate în parteneriat cu producători premium de echipamente electrice, precum Legrand, Schneider, Abb, Elsner si Steinel.

Împreună cu expertiza echipei noastre, vă asigură o rețea robustă ce permite personalizarea proiectului în funcție de nevoile voastre.

Abonează-mă la newsletter

Promelek XXI va utiliza informațiile pe care le furnizați prin acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă transmite periodic noutăți, informări și alte comunicări de interes. Vă rugăm să bifați căsuța de mai jos dacă doriți să primiți informările prin e-mail.Testează soluțiile de casă inteligentă în Showroomul nostru

Cere o programare