ILUMINAT

Mai mult decât o funcționalitate la modă, iluminatul inteligent e garanția reducerii consumului energetic și a costurilor generate de acesta.

ILUMINAT

Cu o singură apăsare de buton, pe un touchscreen elegant, pornești sau oprești luminile din întreaga casă sau, selectiv, dintr-o încăpere anume. Setează atmosfera potrivită unei cine în familie, a unei seri în fața televizorului sau cu prietenii.

Fii creativ, transformă în realitate orice scenariu pe care  ți-l imaginezi! Joacă-te cu anotimpurile, momentele zilei și îmbunătățește dispoziția familiei!

Monitorizează sistemul de iluminat de oriunde te-ai afla, fie că ești în bucătărie sau în cealaltă parte a lumii!

Productivitatea este importantă în orice afacere. Monitorizează ușor și optimizează în timp real consumul energetic al clădirii!

Abonează-mă la newsletter

Promelek XXI va utiliza informațiile pe care le furnizați prin acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă transmite periodic noutăți, informări și alte comunicări de interes. Vă rugăm să bifați căsuța de mai jos dacă doriți să primiți informările prin e-mail.Testează soluțiile de casă inteligentă în Showroomul nostru

Cere o programare