CLIMĂ

Uită de reglatul permanent al termostatelor în casă! Bucură-te de o casă confortabilă, cu temperatura și ventilația perfectă, care, în plus, ține costurile sub control!

CLIMĂ

Imaginează-ți o casă cu temperatura potrivită menținută automat și cu un consum de energie redus! Umiditatea excesivă și mirosurile neplăcute sunt înlăturate, în timp ce ventilarea automatizată păstrează calitatea aerului în orice moment al zilei.

Bucură-te de o casă confortabilă, cu temperatura și ventilația perfectă, care, în plus, ține costurile sub control!

Stabilește optim temperatura casei tale cu responsabilitate în ceea ce privește impactul asupra mediului, dar și a bugetului propriu.

În clădirile de birouri, spitale sau școli, soluția automatizării inteligente a sistemului de încălzire/răcire e vitală pentru un consum energetic redus și optimizarea costurilor!

Abonează-mă la newsletter

Promelek XXI va utiliza informațiile pe care le furnizați prin acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă transmite periodic noutăți, informări și alte comunicări de interes. Vă rugăm să bifați căsuța de mai jos dacă doriți să primiți informările prin e-mail.Testează soluțiile de casă inteligentă în Showroomul nostru

Cere o programare