SECURITATE

Sistemele de securitate inteligente îți oferă liniște și relaxare. Poți supraveghea orice colț al casei sau funcționalitate a acesteia, de oriunde ai fi.

SECURITATE

Casa ta e cea mai importantă investiție, e firesc să îți dorești ca atât ea, cât și familia ta, să fie în siguranță. Camerele de supraveghere smart sunt de importanță vitală într-o casă smart, oferindu-ți posibilitatea de a-ți monitoriza proprietatea oricând.

Pe un panou touchscreen sau ecranul telefonului mobil, primești alerte imediat ce evenimente nedorite se întâmplă: persoane neautorizate intră în casă, ușile garajului au rămas deschise sau există o scurgere de gaz sau apă.

Direct de pe telefon, armează sau dezarmează sistemul de securitate atunci când ajungi sau, dimpotrivă, pleci din locuință.

Simulează, prin sistemul de securitate smart, activitate în casa ta (lumini, jaluzele), pentru a face să pară că e ocupată, chiar și atunci când sunteți departe, în vacanță.

Conform statisticilor, în clădirile fără sistem de securitate există o probabilitate de trei ori mai mare de a se intra prin efracție. Cu un sistem smart poți sta liniștit!

Abonează-mă la newsletter

Promelek XXI va utiliza informațiile pe care le furnizați prin acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă transmite periodic noutăți, informări și alte comunicări de interes. Vă rugăm să bifați căsuța de mai jos dacă doriți să primiți informările prin e-mail.Testează soluțiile de casă inteligentă în Showroomul nostru

Cere o programare