SHOWROOM

Showroom LifeEvolution!

 

Pășiți în viitor și testați personal toate funcționalitățile casei inteligente! Experimentați confortul, liniștea și bucuria pe care doar o casă cu adevărat inteligentă le poate oferi!

O premieră în România în 2014, showroomul LifeEvolution reprezintă și azi unicul spațiu interactiv de soluții smart home & smart buildings din Transilvania.

Aici, puteți experimenta nu doar beneficiile comenzii integrate, de pe un singur dispozitiv, a funcțiilor de iluminat, temperatură, sunet, jaluzele sau a diverselor electronice, ci și reducerea eficientă, în timp real, a consumului de energie.

Vă veți simți cu adevărat ca acasă. O casă – asistent personal care execută, în locul vostru, mii de acțiuni, oferindu-vă darul timpului. Acum, îl puteți oferi, la rândul vostru, celor dragi sau investi în pasiunile voastre.

Nu uitați, o casă smart nu e un proiect pe care să-l faceți singuri! Aveți nevoie, pe lângă tehnologia inteligentă, de o echipă de specialiști ce transformă un sistem complex într-o soluție eficientă, personalizată, care să creeze cu adevărat valoare! Contactați-ne cu încredere!

Abonează-mă la newsletter

Promelek XXI va utiliza informațiile pe care le furnizați prin acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă transmite periodic noutăți, informări și alte comunicări de interes. Vă rugăm să bifați căsuța de mai jos dacă doriți să primiți informările prin e-mail.Testează soluțiile de casă inteligentă în Showroomul nostru

Cere o programare