SOLUȚII


CONTROL LUMINI

Împreună cu arhitectura și design-ul casei dumneavoastră, controlul luminii joacă un rol esențial în crearea unei atmosfere confortabile și a 

CONTROL JALUZELE SI DRAPERII

Folosind avantajele unui sistem de casă inteligentă, jaluzelele pot fi ridicate sau coborâte, iar draperiile deschise sau închise, totul în funcție de dispoziția dumneavoastră, prin acționarea acestora de la distanță.

CONTROL ÎNCĂLZIRE

Controlul temperaturii are un rol important în economia casei, acesta permițându-vă gestionarea sistemului de încălzire și răcire cu un confort sporit și eficiență în consum.

CONTROL SUNET

Cu un sistem audio multiroom, ascultarea muzicii preferate, vizionarea unui film și rularea unui desen animat, toate în același timp, nu mai reprezintă o problemă. 

CONTROL DE LA DISTANȚĂ

Printre avantajele oferite de casa inteligentă se numără și controlul de la distanță. Puteți controla și monitoriza toate funcțiile casei, puteți activa și dezactiva toate subsistemele integrate.

CONTROL SECURITATE

Sistemul automatizat de casă inteligentă a realizat progrese semnificative în domeniul sistemelor de securitate. Puteți folosi același panou touchscreen prin care controlați toate funcțiile casei inteligente.

Ești interesat de sistemele noastre?
Haide să le încerci în showroom-ul nostru!


Programează vizită showroom

 

Abonează-mă la newsletter

Promelek XXI va utiliza informațiile pe care le furnizați prin acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă transmite periodic noutăți, informări și alte comunicări de interes. Vă rugăm să bifați căsuța de mai jos dacă doriți să primiți informările prin e-mail.Testează soluțiile de casă inteligentă în Showroomul nostru

Cere o programare