SOLUȚII

ILUMINAT

Mai mult decât o funcționalitate la modă, iluminatul inteligent e garanția reducerii consumului energetic și a costurilor generate de acesta.

JALUZELE SI DRAPERII

Folosind avantajele unui sistem de casă inteligentă, jaluzelele pot fi ridicate sau coborâte, iar draperiile deschise sau închise, totul în funcție de dispoziția dumneavoastră, prin acționarea acestora de la distanță.

CLIMĂ

Controlul temperaturii are un rol important în economia casei, acesta permițându-vă gestionarea sistemului de încălzire și răcire cu un confort sporit și eficiență în consum.

SUNET

Cu un sistem audio multiroom, ascultarea muzicii preferate, vizionarea unui film și rularea unui desen animat, toate în același timp, nu mai reprezintă o problemă. 

CONTROL DE LA DISTANȚĂ

Printre avantajele oferite de casa inteligentă se numără și controlul de la distanță. Puteți controla și monitoriza toate funcțiile casei, puteți activa și dezactiva toate subsistemele integrate.

SECURITATE

Sistemul automatizat de casă inteligentă a realizat progrese semnificative în domeniul sistemelor de securitate. Puteți folosi același panou touchscreen prin care controlați toate funcțiile casei inteligente.

Abonează-mă la newsletter

Promelek XXI va utiliza informațiile pe care le furnizați prin acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă transmite periodic noutăți, informări și alte comunicări de interes. Vă rugăm să bifați căsuța de mai jos dacă doriți să primiți informările prin e-mail.Testează soluțiile de casă inteligentă în Showroomul nostru

Cere o programare