SUNET

Muzica preferată în toată casa sau, dimpotrivă, setată diferențiat, în funcție de preferințele fiecărui membru al familiei? Posibil, cu sistemul smart de gestionare a sunetului și a funcțiilor multi-media!

SUNET ȘI MULTI-MEDIA

O casă vibrând pe ritmurile muzicii preferate va face minuni pentru dispoziția ta la finalul unei zile lungi la birou! Fiecare membru al familiei se poate acum bucura de posibilitățile nesfârșite ale serviciilor de streaming de muzică, fără a fi nevoie de aparate suplimentare.

Nu-ți place să faci compromisuri când vine vorba de calitatea sunetului? Bucură-te de o experiență emoționantă, în care sunetul redă cu fidelitate nuanțele melodiei sau timbrul vocii artistului preferat.

Ce poate fi mai plăcut decât o seară în familie într-o atmosferă similară cu cea a cinematografului? Integrează funcția de control sunet cu alte functionalități ale casei tale inteligente – iluminat, jaluzele – și construiește propriul vostru cinema!

În singurul showroom interactiv din Transilvania puteți trăi experiența casei inteligente multimedia. Programați o vizită în showroomul LifeEvolution!

Abonează-mă la newsletter

Promelek XXI va utiliza informațiile pe care le furnizați prin acest formular pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a vă transmite periodic noutăți, informări și alte comunicări de interes. Vă rugăm să bifați căsuța de mai jos dacă doriți să primiți informările prin e-mail.Testează soluțiile de casă inteligentă în Showroomul nostru

Cere o programare